Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Evenementen / Archief / VMM zet de deuren open!

VMM zet de deuren open!

Op zondag 1 oktober 2017 zetten honderden bedrijven de deuren voor je open op Open Bedrijvendag. Ook de VMM is van de partij met ons hoofdkantoor in Aalst. Grijp je kans om bij ons binnen te gluren en word zelf specialist leefmilieu!

Kom mee met onze experten de water- en luchtkwaliteit meten. Voorspel met een hydroloog overstromingen en leer hoe we de goede kwaliteit van ons kraantjeswater bewaken. 

Verken het VMM-gebouw en ontdek hoe we met grote en kleine aanpassingen onze ecologische voetafdruk verkleinen. En ken je het verschil tussen een muskusrat en een gewone rat? Onze rattenbestrijders maken je wegwijs.

We maken er een feest van en voorzien heel wat animatie en proefjes voor de kinderen. 

Praktisch

Vlaamse Milieumaatschappij

Dr. De Moorstraat 24-26

9000 Aalst

Je bent van harte welkom tussen 10 en 17u.

Bereikbaarheid

Je komt bij voorkeur met de fiets of het openbaar vervoer naar de VMM in Aalst. We liggen op wandelafstand van het treinstation.

Op Open Bedrijvendag kan je in Aalst maar liefst twaalf bedrijven bezoeken. Download hier de fietsroute die je langs alle deelnemende locaties brengt.

Op 1 oktober 2017 is het Open Bedrijvendag bij de VMM in Aalst. Kijk mee met onze bioloog door de microscoop en ontdek wat er allemaal in onze rivieren leeft.

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en milieurapportering zijn onze kerntaken.

» Over VMM

Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid