Vlaanderen.be vmm.be
Je bent hier: Home / Evenementen

Evenementen

De VMM organiseert en ondersteunt tal van evenementen. Hieronder vind je een overzicht.

Volg VMM via RSS

 

 

Kortemarkse Putten vol pit!

Op 28 mei is het feest in de Krekemeersen in Kortemark. In het kader van het project 'Waterlanders' stelt de gemeente deze groene parel aan het uiteinde van de Handzamevallei aan het grote publiek voor. Ook de VMM zal er zijn met een leuke infostand. Kom zeker eens langs!

Lees verder...

Feest in ’t Bos in Zedelgem

Zondag 28 mei vieren we feest in het bos van Doeveren in Zedelgem. Strek je benen op een van de vele wandelingen in het prachtige natuurdomein. Kom daarna eens langs op onze leuke infostand om alles te leren over het verborgen waterleven in het bos.

Lees verder...

Dijle- en Voerhappening in Leuven

Leuven is ontstaan aan de Dijle en dat natuurlijk element heeft de stad mee vorm gegeven doorheen de eeuwen. Ook andere natuurelementen zijn enorm de moeite om eens bij stil te staan, zoals de oudste kruidtuin van België. Kom langs op 28 mei en ontdek hoe mens en natuur samenwerken, onder andere in het VMM-project rond de Voer.

Lees verder...

Doe mee met Week van de bij

Van 28 mei tot 4 juni 2017 is het al voor de vierde keer de Week van de Bij. Bijen hebben het nog altijd bijzonder moeilijk om te overleven. Ook dit jaar blijft het advies dus: maak van uw tuin een bijenrestaurant.

Lees verder...

Velt Eco-tuindagen op 3 en 4 juni

Op zaterdag 3 en zondag 4 juni ontdek je de geheimen van bijna 200 mooie sier- en moestuinen, boomgaarden, gezins- en stadstuinen. Allemaal pesticidenvrij natuurlijk. De Velt-ecotuindagen zijn dan ook het moment om te genieten én inspiratie op te doen.

Lees verder...

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en milieurapportering zijn onze kerntaken.

» Over VMM

Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid