Vlaanderen.be vmm.be
Je bent hier: Home / Evenementen

Evenementen

De VMM organiseert en ondersteunt tal van evenementen. Hieronder vind je een overzicht.

Volg VMM via RSS

 

 

Natuurgebied Honegem viert 25e verjaardag

Op zondag 23 april blaast natuurgebied Honegem 25 kaarsjes uit en voor de gelegenheid zet beheerder Natuurpunt de poorten open. Op het programma staan mooie wandelingen in de bloemrijke hooilanden en langs de poelen. Met wat geluk vang je een glimp op van een kamsalamander. Kom ook onze VMM-infostand bezoeken voor interessante weetjes over de waterkwaliteit en het waterleven.

Lees verder...

Symposium Ecosysteemdiensten

Heb je nog nooit eerder van ecosysteemdiensten gehoord? Het zijn groene oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Laat je verbazen over de verscheidenheid aan voordelen die deze diensten bieden, op het symposium op maandag 24 april in Gent.

Lees verder...

VIRBO Happening op 25 april

Jaarlijks verzamelen alle directeurs, zorgcoördinatoren en geïnteresseerde leerkrachten uit het basisonderwijs op de VIRBO Happening. Ook de VMM zal er aanwezig zijn met een leuke infostand. Kom eens een kijkje nemen op dinsdag 25 april in het ICC (Gent).

Lees verder...

Kom naar het Zennefeest in Halle

1 mei staat in Halle al jaren gelijk aan Zennefeest. Ook dit jaar kan er weer gezellig gepicknicket worden in het park van Buizingen. Strek daarna de benen met een wandel- of fietstocht en kom eens langs op onze interactieve VMM-infostand.

Lees verder...

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en milieurapportering zijn onze kerntaken.

» Over VMM

Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid