Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Evenementen

Evenementen

De VMM organiseert en ondersteunt tal van evenementen. Hieronder vind je een overzicht.

Volg VMM via RSS

 

 

Webinar ‘Wateroverschotten inzetten voor land- en tuinbouw’

Land- en tuinbouwbedrijven verduurzamen hun waterverbruik en zoeken naar alternatieve waterbronnen zoals regen- of proceswater bij partners in de buurt. Hoe zet je een duurzame samenwerking met hen op? Welke hindernissen kom je tegen bij de aanleg van een leidingnetwerk? En wat met de financiële haalbaarheid? In dit webinar delen drie projecten hun bevindingen en krijg je de kans om met hen in dialoog te gaan.

Lees verder...

Op weg naar leefbare steden en gemeenten

Leefbare steden en gemeenten verbeteren het welzijn van hun inwoners én dragen aanzienlijk bij tot een duurzame toekomst voor ons allemaal. Met een sterk bestuursakkoord zet je als lokaal bestuur de krijtlijnen uit voor het volgende beleid.

Lees verder...

Het wordt een DOVely Day!

Databank Ondergrond Vlaanderen (DOV) organiseert op 23/02/2024 een studiedag. Op deze DOV-studiedag tonen we onze gebruikers welke nieuwe applicaties er bij kwamen, en welke mogelijkheden er in de nabije toekomst aankomen.

Lees verder...

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.