Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / RSS-feeds

RSS-feeds

Via onze RSS-feeds ben je meteen op de hoogte van onze online berichtgeving. Ontdek hoe je je eenvoudig gratis kan abonneren. Je ontvangt de berichten van zodra deze op onze website worden gepubliceerd.

Onze RSS-feeds

Wat zijn RSS-Feeds?

RSS staat voor "Rich Site Summary". Het bevat bepaalde informatie die op onze website verschijnt in het XML-formaat. Hierdoor kunnen andere programma's of websites onze berichten lezen en verwerken.

Hoe RSS gebruiken?

RSS-feeds worden gelezen door een RSS-lezer. Dit is eenvoudige software die op de computer geïnstalleerd kan worden, of die al voorgeprogrammeerd is in sommige browsers. Selecteer uit het lijstje bovenaan deze pagina de gewenste RSS-feed en voeg die toe aan de RSS-lezer.

De RSS-feeds zijn herkenbaar aan het icoontje Via onze RSS-feeds ben je meteen op de hoogte van onze online berichtgeving. Ontdek hoe je je eenvoudig gratis kan abonneren. Je ontvangt de berichten van zodra deze op onze website worden gepubliceerd.. Meer informatie over RSS-feeds op Wikipedia.

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en milieurapportering zijn onze kerntaken.

» Over VMM

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.