Vlaanderen.be www.vmm.be

Geef je mening en maak kans op prijzen

Het onderzoeksbureau IPSOS voert momenteel een klantenbevraging uit in opdracht van de VMM. We willen een beter beeld krijgen over hoe we jou kunnen informeren, hoe je ons volgt en welke info je zoekt. Die informatie gaan we gebruiken om onze communicatiekanalen en website verder te verbeteren.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Contact / Veelgestelde vragen / FAQ binnen stoken / Stoten gezinnen echt zoveel uit in vergelijking met transport of industrie?

Stoten gezinnen echt zoveel uit in vergelijking met transport of industrie?

We verwarmen met z'n allen massaal onze huizen en dat speelt een niet te onderschatten rol in de uitstoot van luchtvervuilende stoffen.

Daarnaast dragen vooral de industrie en het transport hun steentje bij. Bij deze sectoren zien we de laatste 20 jaar echter een daling van de uitstoot. De uitstoot door huishoudens daarentegen heeft een wisselend verloop al naargelang de weersomstandigheden en dus de verwarmingsbehoefte. 

 

Lees meer over de uitstoot van fijn stof door de huishoudens.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.