Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Nieuws / Archief

Overzicht

 Volg VMM via RSS

 

Hoe water sparen bij ernstige droogte?

Het is erg droog en warm, en dat zal ook zo blijven de komende dagen. Er gelden verschillende beperkingen op het gebruik van leidingwater. We moeten dus extra zuinig zijn met water en het niet verspillen. Hoe doe je dat op de meest efficiënte manier?

Lees verder...

Hoge ozonconcentraties - update 26 juli

Gisteren zijn in 7 meetstations van de VMM overschrijdingen gemeten van de informatiedrempel van ozon. Ook vandaag verwachten we door het warme weer hoge ozonwaarden. De ozonconcentraties worden in Vlaanderen gemeten door de VMM. Bekijk de actuele resultaten in je buurt via onze site.

Lees verder...

Hoge ozonconcentraties - update 25 juli

Gisteren zijn in 5 meetstations van de VMM overschrijdingen gemeten van de informatiedrempel van ozon. Ook vandaag en de volgende dagen verwachten we door het warme weer hoge ozonwaarden. De ozonconcentraties worden in Vlaanderen gemeten door de VMM. Bekijk de actuele resultaten in je buurt via onze site.

Lees verder...

Hoge ozonconcentraties

Vandaag, dinsdag 24 juli, zijn er overal in Vlaanderen hoge ozonconcentraties en kan de Europese informatiedrempel lokaal worden overschreden. Ook de komende dagen zijn zonnig en zeer warm met hoge ozonwaarden. Volg live de ozonwaarden op de meetstations van de VMM.

Lees verder...

Veilig zwemmen in Vlaanderen

Met het mooie weer kan een verfrissende duik heerlijk zijn. We raden aan om te zwemmen op de locaties in Vlaanderen die aangeduid zijn als zwemwater. De VMM monitort in samenwerking met het AZG de zwemwaterkwaliteit aan de kust en in de zwemvijvers tijdens het badseizoen.

Lees verder...

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.