Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Nieuws / Archief / Winnaars Groene Lente bekend

Winnaars Groene Lente bekend

14-12-2018
Proficiat aan Beersel, Diksmuide, Overijse, Stekene, Torhout, Beringen, Bonheiden, Harelbeke en Heuvelland. Zij zijn de laureaten van de Groene Lente, de wedstrijd voor mooie en doordachte projecten rond watervriendelijk en openbaar groen. Uit bijna 150 inzendingen, heeft de VMM deze projecten beloond met het label 'Waterproof' of 'Zonder is gezonder'.

In december is het elk jaar verzamelen geblazen voor de groen- en milieudiensten van de Vlaanderen  voor de prijsuitreiking van de Groene Lente.  De wedstrijd van VVOG lokt ook dit jaar weer meer dan 200 geïnteresseerden naar gaststad Beveren.

De winnaars

Het label Waterproof, voor de beste watervriendelijke projecten, ging dit jaar naar Beersel, Diksmuide, Overijse, Stekene en Torhout.

Het label 'Zonder is gezonder', voor het beste pesticidenvrije ontwerp, ging naar Beringen, Bonheiden, Harelbeke en Heuvelland.

Proficiat aan alle winnaars en deelnemers!

Meer weten over pesticidenvrij beheer?

 

 

Hebben jij en je stadsbestuur een project in gedachten voor volgend jaar? Houd dan www.vvog.info goed in de gaten. Binnenkort kan je er je projecten indienen voor 2019!

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.