Vlaanderen.be www.vmm.be

Mogelijk felle buien met lokale wateroverlast

Vanaf zaterdag 24 juli tot en met donderdag 29 juli worden regelmatig buien voorspeld, met kans op lokaal onweer. Van zaterdagnamiddag 15u tot middernacht kondigt het KMI code oranje af voor de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. In heel Vlaanderen zijn er felle buien met veel neerslag op korte tijd mogelijk die plaatselijk voor wateroverlast kunnen zorgen. Volg de waterstanden en voorspellingen op waterinfo.be.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Water / Waterfactuur / WaterRegulator

WaterRegulator: transparantie in de drinkwatersector

Tariefregulering kraanwater, prestatie- en efficiëntievergelijking van waterbedrijven en onderzoek en advies. Deze drie kerntaken van de WaterRegulator leiden tot een transparante en efficiënte drinkwatersector in Vlaanderen.

Naar het activiteitenverslag 2020 »

De WaterRegulator, sub-entiteit van de VMM, focust op tariefregulering kraanwater, prestatie- en efficiëntievergelijking van de waterbedrijven en verkennende en beleidsvoorbereidende onderzoeken om de Vlaamse Regering te adviseren en om transparantie te brengen in de sector.

» Over de WaterRegulator

alles over water, je rechten en plichten


Klopt de rekening van je watermaatschappij? Hoeveel zou je besparen door minder water te verbruiken. Reken hier je factuur na of simuleer een berekening

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en milieurapportering zijn onze kerntaken.