Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Water / Waterfactuur / WaterRegulator / Meetresultaten en data

Meetresultaten en data

Alle resultaten, data, statistieken,...
Titel Beschrijving
Bereken je waterfactuur Klopt de rekening van je waterbedrijf? Of hoeveel zou je besparen door minder water te verbruiken. Reken hier je factuur na of simuleer een berekening.
Gemiddeld kraanwaterverbruik gezinnen Hoeveel kraanwater verbruiken onze gezinnen?
Kraanwater beschikbaarheid Is er voldoende kraanwater beschikbaar? Dat monitoren de Vlaamse watermaatschappijen voortdurend en melden ze aan de VMM.
Kwaliteit drinkwater per leveringsgebied Hier vind je per leveringsgebied de kwaliteitcijfers van het drinkwater en het validatieprogramma die de kwaliteit van de aangeleverde cijfers valideert.
Omzettingscoëfficiënten heffingen Een overzicht van de omzettingscoëfficiënten per sector voor de heffing op de waterverontreiniging.
Statistieken toepassing algemeen waterverkoopreglement Gegevens per gemeente over de toepassing van het algemeen waterverkoopreglement: aantal klanten watermaatschappij, werking lokale adviescommissie, minnelijke schikking,...
Tarieven en integrale prijs kraanwater Overzicht per gemeente van de integrale waterprijs per m³
Totaal gefactureerde saneringsbijdragen en vergoedingen Overzicht van de door de waterbedrijven gefactureerde saneringsbijdragen en vergoedingen aan gezinnen en bedrijven.
Vergelijking integrale waterprijs Betalen we in Vlaanderen nu meer of minder voor het gebruik van leidingwater ten opzichte van de andere Belgische gewesten?
Waterprijs eigen waterwinners Overzicht per gemeente van de integrale prijs per m³ voor de eigen waterwinners bij lozing van afvalwater in riolering of op oppervlaktewater.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.