Vlaanderen.be www.vmm.be

Hoge waterstanden

21/05/2024 - Na de regen van de afgelopen dagen in het oosten van Vlaanderen staan verschillende waterlopen nog boven hun waakstand. De wachtbekkens worden zo veel mogelijk geledigd om capaciteit vrij te maken voor het opvangen van de verwachte neerslag. Aangezien de komende dagen opnieuw neerslag wordt voorspeld en de bodem verzadigd is, kan de hoogwaterperiode blijven aanhouden.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Water / Waterfactuur / WaterRegulator / Documenten WaterRegulator / Tariefplan en opvolging / Tariefplannen 2023-2028

Tariefplannen 2023-2028

Deze infofiche geeft inzicht in de beslissing van de WaterRegulator bij de tariefplannen die ingediend werden in 2022 door AGSO Knokke-Heist, Aquaduin, De Watergroep en Farys. Tevens geeft de fiche een overzicht van de verwachte kostenevoluties bij de waterbedrijven die in 2022 een tariefplan hebben ingediend.

De WaterRegulator, sub-entiteit van de VMM, focust op tariefregulering kraanwater, prestatie- en efficiëntievergelijking van de waterbedrijven en verkennende en beleidsvoorbereidende onderzoeken om de Vlaamse Regering te adviseren en om transparantie te brengen in de sector.

» Over de WaterRegulator

Infografiek met kerncijfers watersector - gegevens 2021

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.