Vlaanderen.be www.vmm.be

Mogelijk felle buien met lokale wateroverlast

Vanaf zaterdag 24 juli tot en met donderdag 29 juli worden regelmatig buien voorspeld, met kans op lokaal onweer. Van zaterdagnamiddag 15u tot middernacht kondigt het KMI code oranje af voor de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. In heel Vlaanderen zijn er felle buien met veel neerslag op korte tijd mogelijk die plaatselijk voor wateroverlast kunnen zorgen. Volg de waterstanden en voorspellingen op waterinfo.be.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Water / Riolering en waterzuivering / Financiering en kostenefficiëntie / Richtlijn rapportering rioleringsuitgaven en -ontvangsten

Richtlijn rapportering rioleringsuitgaven en -ontvangsten

Jaarlijks moeten steden en gemeenten voor 15 juli rapporteren over het eigen rioolbeheer. Vanaf 2020 (rapportering in 2021) wordt die rapportering een stuk vereenvoudigd en de financiële gegevens onmiddellijk doorgegeven via de beleids- en beheerscyclus (BBC). De richtlijnen om dat snel en efficiënt te doen, lees je hier.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en milieurapportering zijn onze kerntaken.