Vlaanderen.be www.vmm.be

Actuele hinder

De werken ter hoogte van Meersbloem-Melden en Meersbloem-Leupegem zitten in een laatste fase.

Vorige week goten we al beton op één rijhelft van Meersbloem-Leupegem. Vrijdag 18 februari gieten we beton op de andere rijhelft. Aansluitend daarop asfalteren we het brugdek van de nieuwe brug. (Vracht)verkeer dat de bedrijven wil bereiken, blijft ondertussen de bestaande omleiding via de Berchemweg en Meersbloem-Melden volgen.

Als de weersomstandigheden goed zijn en de werken volgens plan verlopen kan het verkeer tegen eind volgende week weer zijn normale traject volgen.

Ondertussen blijven we verder werken aan de aanleg van het winterbed langs Meersbloem-Leupegem. De aanleg van het winterbed is noodzakelijk omdat we hiermee de bedding van de Maarkebeek verbreden en de kans op overstromingen verminderen. Die werken zullen wellicht nog tot in maart voor lokale hinder op Meersbloem-Leupegem zorgen. Het verkeer kan er wel altijd over 1 rijstrook langs de werfzone passeren.

 Werken Maarkebeek 16/02

We hopen de werken in maart af te ronden. Als er toch nog verschuivingen komen in die planning, communiceren we hierover.

Heb je een vraag of wil je meer info over deze werkzaamheden?

Mail ons via werkenmaarkebeek@vmm.be of contacteer ons op +32 470 12 20 17 elke weekdag tussen 9.00u en 17.00u.

De VMM beheert de onbevaarbare waterlopen, met inbegrip van investeringen, onderhoud, toezicht en ecologisch waterbeheer.

>> Over VMM

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.