Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Water / Contact water

Contact water

Waar kan je terecht met een vraag?
Titel Beschrijving
Een vraag voor de VMM? Neem contact op via het contactformulier of bel gratis naar 1700.
Waterlopen Wie de waterloop in jouw buurt beheert, hangt af van de categorie. De VMM beheert de onbevaarbare waterlopen van eerste categorie.
Project Rio-Leren Ben je gemeentelijk rioolbeheerder en geïnteresseerd om mee te werken aan RIO-leren? Samen zoeken we naar oplossingen voor kostenefficiënt(er) rioolbeheer.
Advies vergunning afvalwater Vroeg je een milieuvergunning aan? Dan bestaat de kans dat VMM advies verleende over jouw aanvraag.
Milieu en gezondheid Heb je een vraag over de impact van het leefmilieu op je gezondheid? Hier vind je een overzicht van de diensten die je kunnen helpen.
Wie is je watermaatschappij? Contacteer je watermaatschappij voor al je vragen over je factuur, het sociaal tarief, je watermeter of je verhuis. Wie jouw watermaatschappij is, hangt af van waar je woont.
Wie is je rioolbeheerder? Wie jouw rioolbeheerder is, hangt af van waar je woont. Hier vind je een lijst van alle rioolbeheerders in Vlaanderen per gemeente.
Heffingen Voor een vraag over je dossier of het heffingsbiljet dat je ontving, neem je contact op met de dienst heffingen.
Advies watertoets Nieuwe plannen, programma's en vergunningen kunnen schade toebrengen aan het watersysteem. De overheid die de vergunning uitreikt, voert daarom eerst een onderzoek uit: de watertoets.
Contact AWIS Een vraag over AWIS, de online rioolinventaris of een van de toepassingen?
Machtiging werken waterlopen Voor werken aan een waterloop van eerste categorie moet je een machtiging aanvragen.
Contact subsidies riolering Vragen over subsidies riolering, KWZI of IBA?
Contact grondwater Vroeg je een milieuvergunning aan voor een activiteit die effect kan hebben op grondwater? Of wil je erkend worden als boorbedrijf. De VMM geeft advies bij de milieuvergunning en staat in voor de erkenning.
Contact toezicht drinkwater Een vraag over het algemeen waterverkoopreglement?
Milieuverontreiniging of -hinder Stel je een milieuverontreiniging vast? Hier vind je een overzicht van de bevoegde diensten.
Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid