Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Water / Beheer waterlopen / Lokale projecten / Herinrichting Ledebeek / Projectupdates / 19/12/2022: Vergunningen ingediend voor start kapwerken

19/12/2022: Vergunningen ingediend voor start kapwerken

19-12-2022
Momenteel maakt ons team werk van de nodige vergunningen om de werkzaamheden te starten. Als alles goed gaat zullen de noodzakelijke kapwerken deze winter starten zodat de effectieve werken. Vervolgens kunnen de effectieve werken aanvatten in het late voorjaar van 2023. Zodra de gronden het toelaten.

De vergunning voor het vellen van een aantal kaprijpe populieren hebben we intussen ontvangen. De werken hiervoor zullen in januari of februari 2023 plaatsvinden, afhankelijk van het weer. Het gaat over een beperkt aantal bomen in wijk Lobos die al een tijdje een gevaar vormen voor de omliggende woningen en bedrijven.

De omgevingsvergunning is intussen ook ingediend. Volledig conform de procedure krijgen alle omwonenden hiervoor binnenkort een aangetekend schrijven in hun bus.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.