Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Lucht / Zware metalen / Evolutie van de relatieve uitstoot van de zware metalen arseen, cadmium, kwik, lood en nikkel t.o.v. het jaar 2000 (2000-2021)

Evolutie van de relatieve uitstoot van de zware metalen arseen, cadmium, kwik, lood en nikkel t.o.v. het jaar 2000 (2000-2021)

Deze grafiek geeft de evolutie weer van de relatieve uitstoot van de de zware metalen arseen, cadmium, kwik, lood en nikkel in Vlaanderen t.o.v. 2000

Bron: VMM

Zoom

Cijfers in Excel

Embed link
<iframe border="0" width="100%" height="500" allowfullscreen="allowfullscreen" src="https://www.vmm.be/lucht/zware-metalen/uitstoot-zware-metalen-relatief/embed></iframe>

De VMM meet de concentraties van zware metalen in de lucht en in het neervallend stof om een beeld te krijgen van de luchtkwaliteit met betrekking tot zware metalen in Vlaanderen. Daarnaast verzamelen we gegevens over de uitstoot en berekenen de bijdrages van tal van sectoren aan zware metalen in de lucht.

» Over VMM

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.