Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Lucht / Zware metalen / Meetresultaten zware metalen

Meetresultaten zware metalen

Alle resultaten, data, statistieken,...
Titel Beschrijving
Resultaten luchtkwaliteit Hoboken De VMM volgt de luchtkwaliteit in de buurt van Umicore Hoboken nauwgezet op. Bekijk de meest recente evaluatie.
Evaluatie luchtkwaliteit - dataset Jaarlijks evalueert de VMM de luchtkwaliteit en publiceert ze een overzichtsrapport die de trends bespreekt. Hier vind je alle datasets die gebruikt werden voor de meest recente evaluatie van de luchtkwaliteit.
Resultaten luchtkwaliteit Genk-Zuid Meetresultaten luchtkwaliteit in Genk-Zuid en omgeving voor de stuurgroep Genk-Zuid. Deze stuurgroep volgt sinds 2006 de lokale problemen met de luchtkwaliteit nauwgezet op.
IMJV-rapportering bedrijven Het integraal milieujaarverslag bevat een overzicht van de verontreinigende stoffen die rapporteringsplichtige bedrijven uitstoten. De VMM verwerkt de gegevens voor afvalwater, grondwater en luchtverontreiniging.
Resultaten luchtkwaliteit Beerse De VMM volgt de luchtkwaliteit in de buurt van Beerse nauwgezet op. Bekijk de meest recente evaluatie.
Internationale rapporteringen De internationale rapporteringen lucht omvatten de emissies conform de internationale en EU-verplichtingen.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.