Vlaanderen.be www.vmm.be

Wateroverlast

24/05/2024 - Vrijdag en zaterdag kan lokaal hevige neerslag vallen. Daardoor zijn kritieke overstromingen langs de onbevaarbare waterlopen niet uit te sluiten. Ook zondag en begin volgende week blijft er kans op lokale felle buien. Volg de waterstanden en voorspellingen op waterinfo.be.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Water / Waterfactuur / LAC-Water / Tips uit de praktijk / Contact via Facebook

Contact via Facebook

De LAC-medewerker van OCMW Boom experimenteert met verschillende methodes om mensen te bereiken, zoals Facebook.

De medewerkers van OCMW Boom merken dat ze meer mensen kunnen bereiken door verschillende contactmethodes te gebruiken. De LAC-medewerker vindt het ook belangrijk om te experimenteren met verschillende communicatiekanalen, om zo te zien wat het beste werkt. Helaas blijven enkele mensen onbereikbaar, vaak cliënten die niet gekend zijn bij het OCMW.

Een van de methodes die OCMW Boom toepast, is cliënten bereiken via Facebook. Het OCMW heeft een Facebook-pagina en de maatschappelijk werkers hebben een ‘werk-Facebook’. Op de pagina van de LAC-medewerker kan je een foto van haar zien, wat drempelverlagend kan werken. De LAC-medewerker heeft recent met succes iemand via Facebook gecontacteerd die ze op geen andere manier kon bereiken.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.