Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Water / Projecten / AWIS: afvalwater informatie systeem / Documenten AWIS

Documenten AWIS

Overzicht documenten afvalwater informatie systeem.
Overleggroep

Presentaties en verslagen van de AWIS-overleggroep.

Workshops

Presentaties en verslagen van de AWIS-workshops

Handleiding rioolinventaris - referentieomgeving

In deze handleiding wordt een overzicht gegeven van de werkwijze en functionaliteiten van de referentieomgeving, zoals het bevragen van de rioolinventaris, het aanmaken en beheren van thema’s, uitgebreide tracing en vuilvrachtberekeningen, zowel huidig als in de toekomst, het editeren van rioolgegevens en extra support voor het gebruik van deze applicatie op mobiele toestellen.

Template SHP-bestanden

AWIS-rioolinventaris: ZIP-bestand met daarin drie lege template SHP‑bestanden (punt, streng en installatie) in de vorm zoals het aangeleverd moet worden.

Voorbeeld SHP-bestanden

AWIS-rioolinventaris: een ZIP-bestand met daarin drie SHP-bestanden (punt, streng en installatie) met dummy data ingevuld die als voorbeeld gebruikt kan worden.

XSD-schema Aquastreng

AWIS-rioolinventaris: het schema dat je moet gebruiken voor het opstellen van geldige XML’s voor aanlevering binnen rioolinventaris.

Voorbeeld XML

AWIS-rioolinventaris: ZIP-bestand met daarin een voorbeeld XML (punt, streng en installatie) met dummy data ingevuld, die als voorbeeld gebruikt kan worden.

De Vlaamse Milieumaatschappij is verantwoordelijk voor de planmatige uitbouw van de saneringsinfrastructuur en de opvolging van het beheer ervan.

» Over VMM

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.