Vlaanderen.be www.vmm.be

Wateroverlast

24/05/2024 - Vrijdag en zaterdag kan lokaal hevige neerslag vallen. Daardoor zijn kritieke overstromingen langs de onbevaarbare waterlopen niet uit te sluiten. Ook zondag en begin volgende week blijft er kans op lokale felle buien. Volg de waterstanden en voorspellingen op waterinfo.be.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Water / Kwaliteit waterlopen / Macro-invertebraten / Evolutie van de biologische kwaliteit van de Vlaamse waterlichamen op basis van macro-invertebraten (Vlaanderen, 2007-2021)

Evolutie van de biologische kwaliteit van de Vlaamse waterlichamen op basis van macro-invertebraten (Vlaanderen, 2007-2021)

Deze indicator geeft de evolutie 2007-2021 van de biologische kwaliteit op basis van macro-invertebraten van de Vlaamse waterlichamen

Bron: VMM

Zoom

Cijfers in Excel

Embed link
<iframe border="0" width="100%" height="500" allowfullscreen="allowfullscreen" src="https://www.vmm.be/water/kwaliteit-waterlopen/macro-invertebraten/macro-invertebraten-evolutie-vlaamse-waterlichamen/embed></iframe>

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.