Vlaanderen.be www.vmm.be

Geef je mening en maak kans op prijzen

Het onderzoeksbureau IPSOS voert momenteel een klantenbevraging uit in opdracht van de VMM. We willen een beter beeld krijgen over hoe we jou kunnen informeren, hoe je ons volgt en welke info je zoekt. Die informatie gaan we gebruiken om onze communicatiekanalen en website verder te verbeteren.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Water / Droogte / Gebruik van grond- en oppervlaktewater voor de winning van ruwwater (Vlaanderen, 1986-2019)

Gebruik van grond- en oppervlaktewater voor de winning van ruwwater (Vlaanderen, 1986-2019)

Deze grafiek geeft het gebruik van grond- en oppervlaktewater voor de winning van ruwwater in Vlaanderen in de periode 1986 tot en met 2019.

Bron: VMM (WWW.MILIEURAPPORT.BE)

Zoom

Cijfers in Excel

Embed link
<iframe border="0" width="100%" height="500" allowfullscreen="allowfullscreen" src="https://www.vmm.be/water/droogte/gebruik-grond-en-oppervlaktewater-voor-winning/embed></iframe>

Op verschillende vlakken (drinkwater, waterlopen, grondwater) werkt de VMM aan het voorkomen van problemen veroorzaakt door droogteperiodes en het beperken van de impact op onze maatschappij.

» Over VMM

banner - landscape

websitebanner

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.