Vlaanderen.be www.vmm.be

Geef je mening en maak kans op prijzen

Het onderzoeksbureau IPSOS voert momenteel een klantenbevraging uit in opdracht van de VMM. We willen een beter beeld krijgen over hoe we jou kunnen informeren, hoe je ons volgt en welke info je zoekt. Die informatie gaan we gebruiken om onze communicatiekanalen en website verder te verbeteren.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Wat kan jij doen? / Spelen en leren

Spelen en leren

Niets leuker dan spelenderwijs leren. Wil je wat milieuwijsheid opdoen? Je kan gebruik maken van het educatief materiaal dat de VMM samenstelde over water, lucht en milieu of een bezoek brengen aan de educatieve tentoonstelling 'Weg van de Nete' in Meerhout.

Word expert in de luchtkwaliteit in 4 lessen!

Educatief pakketLuchtkwaliteit is op sommige dagen niet uit de actualiteit weg te branden. Dan denk je waarschijnlijk al eens: “Wat is dat nu juist: fijn stof?"


Kom alles te weten over luchtkwaliteit in deze vier leuke lessen. 

Water, lucht en milieu. Dat zijn de drie domeinen waarbinnen de Vlaamse Milieumaatschappij actief is. We nemen daarbinnen een heel breed takenpakket voor onze rekening.

» Over VMM

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.