Vlaanderen.be www.vmm.be

Geef je mening en maak kans op prijzen

Het onderzoeksbureau IPSOS voert momenteel een klantenbevraging uit in opdracht van de VMM. We willen een beter beeld krijgen over hoe we jou kunnen informeren, hoe je ons volgt en welke info je zoekt. Die informatie gaan we gebruiken om onze communicatiekanalen en website verder te verbeteren.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Lucht / Stikstof / Stikstofdepositie / Evolutie van de Vlaamse gemiddelde stikstofdepositie volgens VLOPS22 (2000-2021)

Evolutie van de Vlaamse gemiddelde stikstofdepositie volgens VLOPS22 (2000-2021)

Deze grafiek geeft de evolutie weer van de gemiddelde stikstofdepositie van NOy, NHx en organische stikstof in Vlaanderen volgens VLOPS22 vanaf 2000

*Voorlopige cijfers: de depositie in 2021 werd berekend met emissies van 2020 en meteogegevens van 2021. Voor organische stikstof wordt een constante depositie in de tijd aangenomen.

Bron: VMM

Zoom

Cijfers in Excel

Embed link
<iframe border="0" width="100%" height="500" allowfullscreen="allowfullscreen" src="https://www.vmm.be/lucht/stikstof/stikstofdepositie/evolutie-stikstofdepositie/embed></iframe>

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.