Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Evenementen / Archief / Webinar Week van het Water op 7/11

Webinar Week van het Water op 7/11

12-10-2023
Ben jij ook zot van water? Van 22 tot en met 31 maart 2024 zetten we in op nog méér waterbewustzijn tijdens de Week van het Water. Organiseer je graag een activiteit? Neem zeker deel aan ons webinar.

Water is (be)leven

Water is een van onze belangrijkste grondstoffen en dat zetten we in 2024 volop in de kijker. Van 22 tot en met 31 maart 2024 gaat de vierde editie van de Vlaamse Waterdagen door. Al hebben we wel een primeur: in 2024 verandert de naam naar Week van het Water. We zetten samen nog méér waterbewustzijn en nog méér activiteiten in en rond water op de kaart!

Een activiteit organiseren?

Doe je graag mee of heb je praktische vragen? Je bent van harte uitgenodigd op het webinar over de Week van het Water op dinsdag 7 november om 14 uur

We lichten de campagne extra toe en geven aan hoe wij jou kunnen helpen. Uiteraard staan we ook klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Samen zetten we spetterende wateractiviteiten op de kaart

Schrijf je hier in voor het webinar van 7/11

 

 

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.