Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Evenementen / Archief

Archief

Feest in de Netevallei

Op zondag 22 september 2019 kan jong en oud op allerlei manieren de kronkelende Nete ontdekken. Op de Netedag kan je varen, wandelen, spelen, proeven, genieten, beleven ... Helemaal gratis!

Lees verder...

Week van de Mobiliteit (2019)

De Week van de Mobiliteit (16-22 september) zet elk jaar aan tot nadenken over je autogebruik. Ontdek de vele acties over heel Vlaanderen en ervaar de voordelen van de andere vervoersmiddelen.

Lees verder...

Internet of Water, ook voor jou?

Kom naar de stakeholder workshop op 1 oktober in Aalst en ontdek het antwoord. Met 2.500 sensoren om de waterkwaliteit extra op te volgen en data voor slimme toepassingen biedt het IoW-project heel wat mogelijkheden.

Lees verder...

Inhuldiging hermeandering Kleine Nete in Geel

Op dinsdag 8 oktober kun je de inhuldiging van de hermeanderde Kleine Nete bijwonen. Je komt er meer te weten over de gerealiseerde en toekomstige projecten en over het waterbeheer en -beleid in de Netevallei. Op het programma staat ook een exclusieve werfwandeling. Inschrijven kan nog tot en met 30 september.

Lees verder...

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en milieurapportering zijn onze kerntaken.

» Over VMM

Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid