Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Evenementen / Archief / Webinar: gewijzigd subsidiebesluit rioleringen en projectoproep subsidies riolering/KWZI 2024

Webinar: gewijzigd subsidiebesluit rioleringen en projectoproep subsidies riolering/KWZI 2024

26-10-2023
Ontdek donderdag 9 november tijdens dit webinar wat er verandert door het aangepaste Vlaams subsidiebesluit rioleringen, KWZI en IBA en welke projecten in aanmerking komen voor de projectoproep subsidies 2024.

Wat?

De aanpassingen aan het Vlaams subsidiebesluit rioleringen, KWZI en IBA zijn sinds eind september van kracht. Daardoor wijzigt de behandeling van lopende subsidieprojecten en de aanpak van de nieuwe subsidieaanvragen. Op 9 november lichten we tijdens een webinar de voornaamste wijzigingen en de impact voor rioolbeheerders toe.

Daarnaast lanceren we ook de nieuwe projectoproep voor subsidies riolering en KWZI 2024. De categorieën die in aanmerking komen voor opname op het subsidieprogramma 2024 zullen kort toegelicht worden.

Voor wie?

Dit webinar is een aanrader voor rioolbeheerders en lokale besturen (technische dienst, dienst openbare werken, financieel directeur).

Programma en inschrijven

Het webinar gaat door op donderdag 9 november van 10.00 tot 11.00.

Schrijf je hier in voor het webinar »

Programma
  • Inleiding – Ingeborg Barrez
  • Wat wijzigt er in het subsidiebesluit en wat betekent dat voor rioolbeheerders? – Sara Soentjens
  • Lancering van de projectoproep subsidies (GIP) 2024 met een overzicht van de categorieën – Veerle D'Haene
  • Vraag en antwoord
foto rioleringsbuizen

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.