Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Evenementen / Archief / Inhuldiging mobiele tentoonstelling LIFE Delta-project

Inhuldiging mobiele tentoonstelling LIFE Delta-project

Op zondag 26 augustus wordt de mobiele tentoonstelling van het LIFE Delta-project ingehuldigd bij het Schulensmeer en Webbekomsbroek. Partners en beleidsmakers geven je er uitleg over de geplande acties voor de herinrichting van de Demervallei.

Herinrichting van het wachtbekken, aanleg van wandelpaden, verbetering van de biotopen.., Met het LIFE Delta-project willen we natuurgebieden Schulensbroek en Webbekomsbroek-Borchbeemden natuurlijker maken in elke betekenis van het woord. De VMM werkt hieraan met partners Natuurpunt, Agentschap van Natuur en Bos en Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren.

Wees welkom op de onthulling van de tentoonstelling en ontdek waar we naartoe willen met deze prachtige natuur. De tentoonstelling kun je nog gedurende het hele project bezoeken.

Programma

14 u.          onthulling infozuil in Schulensbroek en Webbekomsbroek door de burgemeesters van Halen, Herk-de-stad en Diest met korte toespraken

14.20 u.

gegidste wandelingen
16 u. afloop

Praktisch

Waar?

- bezoekerscentrum Schulensmeer, Demerstraat 60, 3560 Lummen. Zie Google Maps.
- bezoekerscentrum Webbekomsbroek, Omer Vanaudenhovelaan 48, 3290 Diest. Zie Google Maps

Wanneer? zondag 26 augustus 2018 van 14 tot 16 u.

Meer info over het project vind je op onze projectpagina 

Demer - LIFE Delta logo        Logo Europees subsidiëringsprogramma Life.

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en milieurapportering zijn onze kerntaken.

» Over VMM

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en milieurapportering zijn onze kerntaken.