Vlaanderen.be www.vmm.be

Wateroverlast

24/05/2024 - Vrijdag en zaterdag kan lokaal hevige neerslag vallen. Daardoor zijn kritieke overstromingen langs de onbevaarbare waterlopen niet uit te sluiten. Ook zondag en begin volgende week blijft er kans op lokale felle buien. Volg de waterstanden en voorspellingen op waterinfo.be.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Nieuwsbrief / Oktober 2019 / VMM genomineerd voor EMAS-awards

VMM genomineerd voor EMAS-awards

22-10-2019
De VMM is door België voorgedragen voor de Europese EMAS-awards 2019 in de categorie middel- tot grote overheidsorganisatie. De VMM volgt het EMAS-certificatiesysteem om haar milieuprestaties als organisatie continu te meten en te verbeteren. De uitreiking vindt plaats op 25 november in Bilbao, Spanje.

Als organisatie is de nominatie een beloning op zich. We hopen natuurlijk om de award in ontvangst te mogen nemen, maar als milieuorganisatie blijven we ons ondertussen uiteraard even hard inzetten voor het milieu.

Uit onderzoek blijkt dat 76% van onze personeelsleden hun milieu-impact verkleind heeft bij het uitoefenen van hun job. We hopen in de toekomst nog betere resultaten te boeken en verder samen te werken aan een mooie, propere wereld. Uiteraard zou deze award een leuke bedanking zijn voor de vele inspanningen die we al verricht hebben.

Lees meer over onze interne milieuzorg

VMM-nieuwsbrief
Abonneer je hier op de VMM-nieuwsbrief voor milieuprofessionals.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.