Vlaanderen.be www.vmm.be

Geef je mening en maak kans op prijzen

Het onderzoeksbureau IPSOS voert momenteel een klantenbevraging uit in opdracht van de VMM. We willen een beter beeld krijgen over hoe we jou kunnen informeren, hoe je ons volgt en welke info je zoekt. Die informatie gaan we gebruiken om onze communicatiekanalen en website verder te verbeteren.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Nieuws / Archief / Locaties zwemwaterkwaliteit in openbaar onderzoek

Locaties zwemwaterkwaliteit in openbaar onderzoek

14-12-2021
Jaarlijks stellen de VMM en het Agentschap Zorg en Gezondheid een lijst van zwemwateren voor waar volgend badseizoen (mei - september) de waterkwaliteit wordt gecontroleerd. De nieuwe lijst voor 2022 ligt nu voor in openbaar onderzoek.

Tijdens het badseizoen wordt op deze locaties minstens één keer per week de waterkwaliteit gecontroleerd. Zo kunnen we garanderen dat je in proper water zwemt. Het resultaat wordt telkens ter plaatse uitgehangen.

Het openbaar onderzoek loopt van 21 december tot en met 20 januari. Gedurende deze maand kan iedereen voorstellen doen en opmerkingen over deze ontwerplijst voor 2022 formuleren. De lijst hangt uit in elke betrokken gemeente en vind je op www.kwaliteitzwemwater.be.

Bekijk de lijst op www.kwaliteitzwemwater.be »

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.