Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Nieuws / Archief / Doe mee met de Vlaamse Waterdagen!

Doe mee met de Vlaamse Waterdagen!

15-12-2021
Tijdens de Vlaamse Waterdagen van 19 tot 27 maart 2022 zetten we zo veel mogelijk activiteiten rond water en watergebonden natuur in de kijker. Zo laten we jong en oud beleven hoe mooi en belangrijk water is. Zin om ook mee te doen?

Water is misschien wel onze waardevolste grondstof. We werken er in Vlaanderen dagelijks aan: van natuurprojecten tot waterrecreatie, van drinkwaterproductie tot afvalwaterzuivering, van droogtemaatregelen tot overstromingsbescherming. En daar mogen we trots op zijn! 

We willen graag dat waterbewustzijn nog verhogen door van 19 tot 27 maart, rond Wereldwaterdag, zoveel mogelijk watergebonden activiteiten in de kijker te zetten op ons platform waterdagen.be.  Laat jong en oud beleven hoe mooi en belangrijk  water is en voeg jouw spetterende activiteit toe aan de Vlaamse Waterdagen!

Doe dat vóór 15 februari, zo staat je activiteit zeker op de kalender wanneer de campagne op volle toeren draait. Dankzij de handige kaart en zoekfilter is je activiteit snel gevonden! We ondersteunen de bekendmaking graag met een digitale promotiekit. Samen tonen we zo dat er heel wat beweegt op het vlak van water in Vlaanderen.

Ja, ik doe mee met de Vlaamse Waterdagen »

 

 

Campagnebanner start Vlaamse Waterdagen

 

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.