Vlaanderen.be www.vmm.be

Geef je mening en maak kans op prijzen

Het onderzoeksbureau IPSOS voert momenteel een klantenbevraging uit in opdracht van de VMM. We willen een beter beeld krijgen over hoe we jou kunnen informeren, hoe je ons volgt en welke info je zoekt. Die informatie gaan we gebruiken om onze communicatiekanalen en website verder te verbeteren.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Lucht / Stikstof / Stikstofdepositie / Aandeel sectoren en import in de stikstofdepositie (2020)

Aandeel sectoren en import in de stikstofdepositie (2020)

Deze grafiek geeft het aandeel weer van de verschillende sectoren en de buitenlandse import in de stikstofdepositie in Vlaanderen in 2020

Modelresultaten volgens VLOPS22 voor 2020. Indicatieve berekening van aandelen op basis van ruwe VLOPS-resultaten, zonder kalibraties en exclusief depositie van organische stikstof (gegevens niet beschikbaar op sectorniveau). Door een nieuwe indeling van de emissiesectoren (GNFR) kunnen de aandelen afwijken van eerdere rapporteringen. Een vergelijking met vroegere cijfers is daardoor niet eenduidig.

Bron: VMM

Zoom

Cijfers in Excel

Embed link
<iframe border="0" width="100%" height="500" allowfullscreen="allowfullscreen" src="https://www.vmm.be/lucht/stikstof/stikstofdepositie/aandeel-in-stikstofdepositie/embed></iframe>

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.