Vlaanderen.be www.vmm.be

Hoge ozonconcentraties

Donderdag 11/08 tot zondag 14/08 verwachten we veel ozon in de buitenlucht en kan de informatiedrempel ozon van 180 microgram/m³ lokaal overschreden worden. Wie gevoelig is aan luchtverontreiniging, kinderen en ouderen vermijden dan best zware fysieke inspanningen in de buitenlucht tussen 12 en 22 uur. Na het weekend zal de luchtkwaliteit stilaan verbeteren.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Lucht / Stikstof / Passieve samplers / Toetsing van de NO₂-jaargemiddelden gemeten met passieve samplers aan de EU-jaargrenswaarde (Antwerpen, 2020)

Toetsing van de NO₂-jaargemiddelden gemeten met passieve samplers aan de EU-jaargrenswaarde (Antwerpen, 2020)

Deze grafiek geeft de toetsing weer van de NO₂-jaargemiddelden gemeten met passieve samplers aan de Europese jaargrenswaarde in Antwerpen (2020)

*deze meetplaats bevindt zich vlakbij de tunnelmond van de Craeybextunnel in een omgeving zonder directe bewoning en wordt daarom niet als representatief beschouwd voor blootstelling. Bijgevolg wordt dit meetstation niet gerapporteerd aan Europa.

Bron: VMM

ZoomZoom

Cijfers in Excel

Embed link

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.