Vlaanderen.be www.vmm.be

Geef je mening en maak kans op prijzen

Het onderzoeksbureau IPSOS voert momenteel een klantenbevraging uit in opdracht van de VMM. We willen een beter beeld krijgen over hoe we jou kunnen informeren, hoe je ons volgt en welke info je zoekt. Die informatie gaan we gebruiken om onze communicatiekanalen en website verder te verbeteren.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Lucht / Fijn stof / Blootstelling en gezondheidseffecten fijn stof / Evolutie van het aandeel van de bevolking blootgesteld aan verschillende PM₂,₅-jaargemiddelden (RIO; 2005-2021)

Evolutie van het aandeel van de bevolking blootgesteld aan verschillende PM₂,₅-jaargemiddelden (RIO; 2005-2021)

Deze grafiek toont het aandeel van de bevolking blootgesteld aan verschillende PM₂,₅-jaargemiddelden op basis van ruimtelijke interpolatie (RIO) in Vlaanderen vanaf 2005

Modellering gebaseerd op RIO-interpolatie (v5.0).

Bron: VMM/IRCEL

Zoom

Cijfers in Excel

Embed link
<iframe border="0" width="100%" height="500" allowfullscreen="allowfullscreen" src="https://www.vmm.be/lucht/fijn-stof/blootstelling-en-gezondheidseffecten-fijn-stof/blootstelling-bevolking-aan-pm2-5-jaargemiddelden/embed></iframe>

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.