Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Evenementen / Archief / #HVDV24 Talks: Hoe design impact creëert

#HVDV24 Talks: Hoe design impact creëert

16-02-2024
Design heeft wel degelijk een positieve impact op de samenleving, het milieu en de economie. Daarom tonen en bekronen de Henry van de Velde Awards elk jaar opnieuw Vlaamse ontwerpers, bedrijven en overheden die design slim inzetten. Maar wat drijft hen om via design impact te creëren en waar ligt hun ambitie? Dat vertellen tien winnaars van de huidige editie tijdens #HVDV24 Talks op 29 februari in Antwerpen.

Praktisch

Waar? Universiteit Antwerpen, Paardenmarkt 90/94, 2000 Antwerpen »
Wanneer? donderdag 29 februari 2024, 17.30-21.00 uur

Schrijf je gratis in voor de #HVDV24 Talks

 

 

Voor wie?

Voor designers, ontwerpbureaus, ondernemers en bedrijven die met designers willen werken. Het event is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Programma

Uit de 31 winnaars van deze editie laten we tijdens dit event tien winnaars aan het woord vanuit het duurzame aspect dat hun project kenmerkt. De openingslezing wordt verzorgd door de winnaar van de Ecodesign by OVAM Gold Award. Daarna komen negen projecten aan bod uit de categorieën Business Innovation, Consumer, Design Research, Environment, Habitat en Spaces aan de hand van een korte presentatie. Aan het eind van de avond is er een netwerkmoment voorzien, het ideale moment om je te laten inspireren en kennis uit te wisselen.

Tijdsschema 29/2:

  • 17u30: Ontvangst 
  • 18u00: Introductie door Flanders DC en OVAM
  • 18u10 - 18u30: Henry van de Velde Ecodesign by OVAM Gold Award Winner JUUNOO 
  • 18u30 - 20u10: De Droge Delta, Robi, Fairbuds XL, Nanto, MyGrid ModuleOne, Circulaire bouwkit voor leeromgevingen, CIRCL, nADA, Poly (inclusief pauze)
  • 20u15 - 20u45: Netwerkdrink

Schrijf je gratis in voor de #HVDV24 Talks

 


Kostprijs en annulatie: deelname is gratis, maar inschrijving is verplicht. Je kan tot 22 februari je inschrijving annuleren door te mailen naar info@flandersdc.be. Er wordt een no-show fee van 15 euro aangerekend wanneer je een ticket reserveert en niet komt opdagen.

Meer over de Henry van de Velde Awards

Bekijk alle events in het kader van de Henry van de Velde Awards 24 in deze agenda ».

De Henry van de Velde Awards worden georganiseerd door Flanders DC in samenwerking met de VMM, OVAM, VLAIO, Bozar en Bokrijk.

Meer op henryvandevelde.be ».

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.