Vlaanderen.be www.vmm.be

Gezocht: testers voor vernieuwing vmm.be

De VMM blijft werken aan een betere visualisatie en ontsluiting van tal van online kaarten en cijfers. Die willen we gebruiksvriendelijker aanbieden en beter integreren in onze website, zodat jij er sneller mee aan de slag kunt. Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we jou nodig!

Lees meer…
Je bent hier: Home / Kaarten & cijfers / Statistieken toepassing algemeen waterverkoopreglement

Statistieken toepassing algemeen waterverkoopreglement per gemeente

Gegevens per gemeente over de toepassing van het algemeen waterverkoopreglement: aantal klanten watermaatschappij, werking lokale adviescommissie, minnelijke schikking,...

De relatie tussen de watermaatschappijen en de rioolbeheerders en hun klanten wordt sinds 2011 in belangrijke mate bepaald door het algemeen waterverkoopreglement. Jaarlijks wordt hierover gerapporteerd door de Vlaamse Milieumaatschappij en worden de resultaten verwerkt in het rapport Statistieken toepassing Algemeen Waterverkoopreglement.

In deze bijlage bij het rapport Statistieken Toepassing Algemeen Waterverkoopreglement - 2016 zijn de cijfers opgenomen per gemeente voor klanten zonder ondernemingsnummer.

Het omvat het overzicht per gemeente van:

  1. aantal klanten
  2. betalingsuitstel
  3. herinneringsbrieven
  4. ingebrekestelling
  5. afbetalingsplan
  6. rechtbank
  7. lokale adviescommissie
  8. afsluiting en heraansluiting
  9. minnelijke schikking voor abnormaal hoog verbruik
  10. sociale openbare dienstverplichtingen

Bekijk de cijfers per gemeente

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en milieurapportering zijn onze kerntaken.

» Over VMM

Wil je deze gegevens hergebruiken? Dat kan mits bronvermelding: www.vmm.be.

Bekijk onze datalicentie.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en milieurapportering zijn onze kerntaken.