Vlaanderen.be www.vmm.be

Geef je mening en maak kans op prijzen

Het onderzoeksbureau IPSOS voert momenteel een klantenbevraging uit in opdracht van de VMM. We willen een beter beeld krijgen over hoe we jou kunnen informeren, hoe je ons volgt en welke info je zoekt. Die informatie gaan we gebruiken om onze communicatiekanalen en website verder te verbeteren.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Wetgeving / Adviezen WaterRegulator / 2020-03 Evaluatie van de prestatie- en efficiëntievergelijking 2011-2018

2020-03 Evaluatie van de prestatie- en efficiëntievergelijking 2011-2018

De uitvoering van het meerjarenplan procesbenchmarks 2011-2018 bij de watermaatschappijen zette de WaterRegulator aan tot het evalueren van de huidige aanpak en de resultaten van de prestatie- en efficiëntievergelijking van de watermaatschappijen. De evaluatie analyseert als de vier initiële doelstellingen van de prestatie- en efficiëntievergelijking behaald zijn tussen 2011 en 2018 door het beantwoorden van veertien onderzoeksvragen en formuleert een aantal verbetermogelijkheden.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.