Vlaanderen.be www.vmm.be

Geef je mening en maak kans op prijzen

Het onderzoeksbureau IPSOS voert momenteel een klantenbevraging uit in opdracht van de VMM. We willen een beter beeld krijgen over hoe we jou kunnen informeren, hoe je ons volgt en welke info je zoekt. Die informatie gaan we gebruiken om onze communicatiekanalen en website verder te verbeteren.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Wetgeving / Adviezen WaterRegulator / 2018-05-08 Vaststellingen over budgetneutraliteit drinkwatercomponent van de integrale waterfactuur 2016

2018-05-08 Vaststellingen over budgetneutraliteit drinkwatercomponent van de integrale waterfactuur 2016

Eind 2015 werden de modaliteiten voor de budgetneutrale tarieven 2016 vastgelegd. Het rapport ‘Modaliteiten budgetneutrale tarieven drinkwatercomponent van de integrale waterfactuur 2016’ omschrijft deze modaliteiten evenals de controle op de toepassing ervan . Het voorliggende rapport toetst per watermaatschappij, aan de hand van de definitieve omzetcijfers 2015-2016, de budgetneutraliteit af. Het doel hiervan is na te gaan in hoeverre de inkomsten uit de drinkwatercomponent in 2016 effectief budgetneutraal waren ten opzichte van deze van 2015.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.