Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Water / Overstromingen / Hydrologisch gedrag onbevaarbare waterlopen - overstromingen / Trendanalyse van afvoer en neerslag voor 48 individuele meetstations gelegen op onbevaarbare waterlopen (2000-2017)

Trendanalyse van afvoer en neerslag voor 48 individuele meetstations gelegen op onbevaarbare waterlopen (2000-2017)

Deze grafiek geeft de resultaten van de trendanalyses van afvoer en neerslag voor 48 individuele meetstations gelegen op onbevaarbare waterlopen voor de periode 2000-2017

Bron: VMM

Zoom

Cijfers in Excel

Embed link
<iframe border="0" width="100%" height="500" allowfullscreen="allowfullscreen" src="https://www.vmm.be/water/overstromingen/hydrologisch-gedrag-onbevaarbare-waterlopen-overstromingen/trendanalyse-afvoer-en-neerslag-per-meetstation/embed></iframe>

De VMM beheert de onbevaarbare waterlopen van eerste categorie. De VMM werkt volgens de principes van de meerlaagse waterveiligheid om overstromingen aan te pakken in Vlaanderen.

» Over VMM

Waterinfo.be is de portaalwebsite van de Vlaamse waterbeheerders. Je vindt er alle actuele waterstanden en overstromingsvoorspellingen.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.