Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Water / Overstromingen / Hydrologisch gedrag onbevaarbare waterlopen - overstromingen / Evolutie van terugkeerperiodes voor hoogwaterafvoer in drie hydrologisch homogene zones (Vlaanderen, 2020 versus 1996)

Evolutie van terugkeerperiodes voor hoogwaterafvoer in drie hydrologisch homogene zones (Vlaanderen, 2020 versus 1996)

Deze grafiek geeft de evolutie van terugkeerperiodes voor hoogwaterafvoer in drie hydrologisch homogene zones (Vlaanderen, 2020 versus 1996)

Bron: VMM

Zoom

Cijfers in Excel

Embed link
<iframe border="0" width="100%" height="500" allowfullscreen="allowfullscreen" src="https://www.vmm.be/water/overstromingen/hydrologisch-gedrag-onbevaarbare-waterlopen-overstromingen/terugkeerperiodes-hoogwaterafvoer/embed></iframe>

De VMM beheert de onbevaarbare waterlopen van eerste categorie. De VMM werkt volgens de principes van de meerlaagse waterveiligheid om overstromingen aan te pakken in Vlaanderen.

» Over VMM

Waterinfo.be is de portaalwebsite van de Vlaamse waterbeheerders. Je vindt er alle actuele waterstanden en overstromingsvoorspellingen.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.