Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Water / Overstromingen / Hydrologisch gedrag onbevaarbare waterlopen - overstromingen / Trendanalyse van gemiddelde afvoer van onbevaarbare waterlopen en neerslag (Vlaanderen, 1990-2017)

Trendanalyse van gemiddelde afvoer van onbevaarbare waterlopen en neerslag (Vlaanderen, 1990-2017)

Deze grafiek geeft het resultaat van de statische trendanalyse van gemiddelde afvoer van onbevaarbare waterlopen en neerslag voor de periode 1990-2017

Bron: VMM

Zoom

Cijfers in Excel

Embed link
<iframe border="0" width="100%" height="500" allowfullscreen="allowfullscreen" src="https://www.vmm.be/water/overstromingen/hydrologisch-gedrag-onbevaarbare-waterlopen-overstromingen/gemiddelde-afvoer-van-onbevaarbare-waterlopen-en/embed></iframe>

De VMM beheert de onbevaarbare waterlopen van eerste categorie. De VMM werkt volgens de principes van de meerlaagse waterveiligheid om overstromingen aan te pakken in Vlaanderen.

» Over VMM

Waterinfo.be is de portaalwebsite van de Vlaamse waterbeheerders. Je vindt er alle actuele waterstanden en overstromingsvoorspellingen.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.