Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Water / Afvalwater / Impactbeoordeling bedrijfsafvalwater / Geoloket impactbeoordeling bedrijfsafvalwater

Geoloket impactbeoordeling bedrijfsafvalwater

Met dit geoloket kan je de debieten opzoeken voor de waterloop die je aanduidt bij stap 3 van de impactbeoordeling bedrijfsafvalwater.

Het volledige stappenplan en meer informatie over de impactbeoordeling »

Aanvullende informatie voor specifieke gebieden

Loost jouw project in het Albertkanaal of een van de Kempische kanalen? 

Neem dan contact op met de VMM voor de te hanteren debieten. De Kempische kanalen zijn onder meer kanaal Bocholt-Herentals, kanaal Dessel-Kwaadmechelen, kanaal Dessel-Schoten, Zuid-Willemsvaart, kanaal Briegden-Neerharen …

Ligt jouw project in een poldergebied?

Betreft het een bestaande lozing?

De impact moet je in eerste instantie berekenen op basis van volgende minimale debieten van de ontvangende waterloop: Q10 = 0,001 m³/s en Qgem = 0,005 m³/s. Bij een ongunstige beoordeling met deze debieten of voor meer info, neem je contact op met de adviesverlener voor jouw dossier bij de VMM.

Betreft het een uitbreiding of nieuwe lozing?

Aangezien er geen duidelijk beeld is van de impact op deze poldersystemen zullen uitbreidingen en nieuwe lozingen van bedrijfsafvalwaterlozingen uit voorzorg ongunstig geadviseerd worden door de VMM.

Aan de slag met het geoloket

  1. Vul onderaan de kaart je adres in en zoom in op jouw locatie. 
  2. Gebruik daarna de informatieknop en klik op de kaart om alle informatie van de gekozen waterloop te raadplegen.

Dit loket kan je raadplegen met Microsoft Edge, Firefox en Google Chrome. Zorg ervoor dat je voldoende inzoomt. Anders krijg je in Chrome een foutmelding te zien.

You must select a layer in the legend before clicking the map! close

loading
Opzoeken adres:

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.