Vlaanderen.be www.vmm.be

Geef je mening en maak kans op prijzen

Het onderzoeksbureau IPSOS voert momenteel een klantenbevraging uit in opdracht van de VMM. We willen een beter beeld krijgen over hoe we jou kunnen informeren, hoe je ons volgt en welke info je zoekt. Die informatie gaan we gebruiken om onze communicatiekanalen en website verder te verbeteren.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Pers / Archief persberichten / 27-09-2021 - Nieuwe meetcampagnes lucht én geluid voor betere leefomgeving E17/R8

27-09-2021 - Nieuwe meetcampagnes lucht én geluid voor betere leefomgeving E17/R8

Kortrijk, Harelbeke en Zwevegem zetten samen met Intercommunale Leiedal, het Vlaams Departement Omgeving en de Vlaamse Milieumaatschappij een nieuwe luchtkwaliteits-meetcampagne op in de omgeving van Hoog Kortrijk en Kortrijk-Oost (grondgebied Kortrijk, Harelbeke en Zwevegem). Over een periode van 15 maanden zullen op 33 locaties de concentratie stikstofdioxide (NO2) gemeten worden. Daarnaast worden voor anderhalve maand geluidsmetingen uitgevoerd om het wegverkeerslawaai grondig te onderzoeken.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.