Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Nieuwsbrief / Juni 2015 / Kostenefficiënter rioolbeheer via het leertraject RIO-Leren

Kostenefficiënter rioolbeheer via het leertraject RIO-Leren

18-06-2015
Het leertraject RIO-Leren van de VMM brengt gemeentebesturen en gemeentelijke rioolbeheerders samen met als doel de kostenefficiëntie van het rioolbeheer te optimaliseren via de overdracht van goede praktijken.

In werkgroepen, gecoördineerd door de VMM, bestuderen de rioolbeheerders de resultaten van de benchmarkanalyse en bespreken aan de hand daarvan hun sterke en zwakke punten. De werkgroepen Kolkenreiniging en Grondverzet zijn afgerond. Op vraag van deze laatste werkgroep, organiseerde de VMM op 16 juni een infomoment. Experten lichten de aandachtspunten met betrekking tot grondverzet toe. Na de zomermaanden wordt het startsein van een nieuwe werkgroep gegeven.

Bekijk de presentaties van het infomoment grondverzet

Wil je meer informatie over de benchmarkanalyse van de VMM en het leertraject RIO-Leren, surf dan naar onze vernieuwde website. Wens je mee vorm te geven aan het rioolbeheer in Vlaanderen ? Neem dan deel aan één van de werkgroepen. Instappen kan op elk ogenblik via rio-leren@vmm.be.

VMM-nieuwsbrief
Abonneer je hier op de VMM-nieuwsbrief voor milieuprofessionals.

De VMM houdt je met haar nieuwsbrief op de hoogte van het belangrijkste milieunieuws.

Editie 18 juni 2015

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.