Vlaanderen.be www.vmm.be

Geef je mening en maak kans op prijzen

Het onderzoeksbureau IPSOS voert momenteel een klantenbevraging uit in opdracht van de VMM. We willen een beter beeld krijgen over hoe we jou kunnen informeren, hoe je ons volgt en welke info je zoekt. Die informatie gaan we gebruiken om onze communicatiekanalen en website verder te verbeteren.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Nieuws / Archief / Waterregulator: terugblik op 2014

Waterregulator: terugblik op 2014

07-09-2015
In het activiteitenverslag van de Waterregulator geven we je een overzicht van de belangrijkste activiteiten in 2014. Ook de opdracht van de Waterregulator, het reguleringsmodel en de interne werking komen aan bod.

De Waterregulator volgde de prestatie- en efficiëntievergelijking van bedrijfsprocessen op en voerde onderzoek naar o.a. de tariefreguleringsmethode, klanten- en verbruiksprofielen. We peilden ook opnieuw bij Vlaamse huishoudens naar de berekening van de waterfactuur en de perceptie van de drinkwaterprijs.

Verder gaf de Waterregulator ook advies bij drie ontwerpen van ministeriële besluiten, bouwde het verder aan het creëren van transparantie met de publicaties en werden er internationale samenwerkingen opgezet.

Lees het Activiteitenverslag Waterregulator 2014

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.