Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Nieuws / Archief / Organiseer een wateractiviteit en surf mee op onze golf

Organiseer een wateractiviteit en surf mee op onze golf

29-11-2022
De derde editie van de Vlaamse Waterdagen komt eraan. Van 18 tot en met 26 maart zetten we in op nog méér waterbewustzijn – en nog méér aandacht voor water en wateractiviteiten.

Water is (be)leven

Water is een van onze belangrijkste grondstoffen: voor ons lichaam, voor ons voedsel, en voor de planeet. De Vlaamse Milieumaatschappij zet daarom elke dag in op waterkwaliteit, waternatuur en waterbeleving. In Vlaanderen investeren wij en tientallen partners dagelijks in water: met maatregelen tegen droogte en wateroverlast, door proper drinkwater te produceren … Daar mogen we trots op zijn!

Tijdens de Vlaamse Waterdagen van 18 tot en met 26 maart 2023 vieren we alle realisaties en successen. Hoe doen we dat? Door watergebonden activiteiten in het zonnetje te zetten. Organiseer jij een spetterende activiteit die daarbij zeker niet uit de boot mag vallen?

Voeg dan hier zeker je activiteit toe

 

Golf van publiciteit

Wil je meegenieten van een golf aan extra publiciteit? Meld je activiteit dan zeker aan vóór 15 februari.label doe je mee waterdagen 2023

Zo kunnen wij jouw initiatief maximaal mee uitdragen. Via de interactieve kaart en zoekfilters komt iedereen snel bij jouw activiteit terecht.

Ook voor extra ondersteuning kun je op ons rekenen: je ontvangt gratis (digitaal) campagnemateriaal om jouw eigen promotie te ondersteunen. Met de promokit zorg je voor een visuele link tussen jouw evenement en de Vlaamse Waterdagen.

Zo tonen we samen dat er in Vlaanderen  heel wat beweegt boven én onder het wateroppervlak.

Geïnteresseerd?

Op 13/12 houden we een webinar om de campagne toe te lichten en beantwoorden we je prangende vragen.

Schrijf je hier in voor ons webinar op 13/12

 

 

Samen zetten we spetterende wateractiviteiten op de kaart!

 

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.