Vlaanderen.be www.vmm.be

Geef je mening en maak kans op prijzen

Het onderzoeksbureau IPSOS voert momenteel een klantenbevraging uit in opdracht van de VMM. We willen een beter beeld krijgen over hoe we jou kunnen informeren, hoe je ons volgt en welke info je zoekt. Die informatie gaan we gebruiken om onze communicatiekanalen en website verder te verbeteren.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Nieuws / Archief / Openwerfdag Jeker: een terugblik

Openwerfdag Jeker: een terugblik

09-10-2018
Op zondag 7 oktober trokken heel wat kijklustigen naar Tongeren. Zij wilden zien hoe ver we staan met de openlegging van de Jeker en waar we nog naartoe werken. Bekijk de indrukwekkende dronebeelden en het fotoalbum.

Zo wat 250 mensen namen deel aan de gegidste wandelingen langs het nieuwe Jekertraject aan de Oude Kastanjewal. Daarnaast gingen ook heel wat mensen op eigen tempo langs het traject, dat helemaal voorzien was van infopanelen. De nieuwe bedding is ongeveer 1,5 kilometer lang en wordt de schakel tussen de binnenstad, het park en de wijken. 

Het was de derde keer dat het grote publiek de werf kon betreden sinds de start van de werken in september 2017. Deze keer viel het samen met Open Bedrijvendag.

Hoe ver staan de werken?

Bekijk hieronder de meest recente dronebeelden van de werf (1/10/18). 


Meer info vind je op onze projectpagina.

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.