Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Nieuws / Archief / Brochure legt nieuwe waterfactuur eenvoudig uit

Brochure legt nieuwe waterfactuur eenvoudig uit

10-06-2016
Sinds 1 januari 2016 ziet de waterfactuur er anders uit, met een vastrecht en een variabele prijs voor het kraanwater. De brochure Goed geregeld = geld gespaard verduidelijkt op een eenvoudige manier de nieuwe structuur van de waterfactuur.

Hoeveel kost water uit de kraan? Hoe verbruik je minder water? Wat moet je doen als je een lek hebt? De brochure ‘Goed geregeld = geld gespaard’ bundelt de belangrijkste rechten en plichten rond watergebruik. In de vernieuwde versie van de brochure is nu ook alle info over de nieuwe waterfactuur terug te vinden.

Met de campagne 'Goed geregeld = geld gespaard' wil de VMM de informatie uit het algemeen waterverkoopreglement voor iedereen vlot toegankelijk maken. De brochure werd daarom in een eenvoudige taal geschreven, en concrete voorbeelden en tips maken alles tastbaar en begrijpelijk. Alle informatie is ook beschikbaar op de website.

Je kan er ook gratis de brochure bestellen.

Bekijk hier de brochure ‘Goed geregeld = geld gespaard’

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.