Vlaanderen.be www.vmm.be

Hoge waterstanden

21/05/2024 - Na de regen van de afgelopen dagen in het oosten van Vlaanderen staan verschillende waterlopen nog boven hun waakstand. De wachtbekkens worden zo veel mogelijk geledigd om capaciteit vrij te maken voor het opvangen van de verwachte neerslag. Aangezien de komende dagen opnieuw neerslag wordt voorspeld en de bodem verzadigd is, kan de hoogwaterperiode blijven aanhouden.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Lucht / Meer polluenten / Dioxines en pcb's in neervallend stof (depositie) / Toetsing van de maandgemiddelde deposities van dioxines en dioxineachtige PCB's aan de drempelwaarde (2022)

Toetsing van de maandgemiddelde deposities van dioxines en dioxineachtige PCB's aan de drempelwaarde (2022)

Deze grafiek geeft de toetsing weer van de maandgemiddelde deposities van dioxines en dioxineachtige PCB's aan de drempelwaarde in Vlaanderen (2022)

Bron: VMM

Zoom

Cijfers in Excel

Embed link
<iframe border="0" width="100%" height="500" allowfullscreen="allowfullscreen" src="https://www.vmm.be/lucht/meer-polluenten/dioxines-en-pcbs-in-depositie/dioxines-pcbs-maandgemiddelden/embed></iframe>

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.