Vlaanderen.be www.vmm.be
Je bent hier: Home / Evenementen / Presentaties / Infosessies ontwikkelingen in het rioleringslandschap

Infosessies ontwikkelingen in het rioleringslandschap

01-06-2017 - Jaarlijks vraagt de VMM de gemeentelijke rioolbeheerders om te rapporteren over hoe zij de gemeentelijke saneringsopdracht concreet aanpakken en uitvoeren. We presenteren je hier de resultaten. Daarnaast is er ook een toelichting over de nieuwe rioolinventaris voor Vlaanderen die in het kader van het AfvalWaterInformatieSysteem (AWIS) wordt uitgebouwd met rioolbeheerders en gemeenten. In de toelichting over het nieuwe subsidiebesluit gaan we dieper in op de wijzigingen en komen tal van praktische afspraken aan bod.
Rapportering gemeentelijke sanering Limburg

Jaarlijks vraagt de VMM de gemeentelijke rioolbeheerders om te rapporteren over hoe zij de gemeentelijke saneringsopdracht concreet aanpakken en uitvoeren. We presenteren je hier de resultaten.

Presentatie rioolinventaris AWIS

Presentatie van de nieuwe rioolinventaris voor Vlaanderen die in het kader van het AfvalWaterInformatieSysteem (AWIS) wordt uitgebouwd met rioolbeheerders en gemeenten. In de toepassing 'Rioolinventaris' kunnen rioolbeheerders en gemeenten hun rioleringsdata opladen en de door VMM verrijkte data bekijken.

Presentatie nieuw subsidiebesluit

In de toelichting over het nieuwe subsidiebesluit gaan we dieper in op de wijzigingen en komen tal van praktische afspraken aan bod.

De VMM, jouw oplossingsgerichte partner voor een klimaatbestendige leefomgeving.

» Over VMM

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.