Vlaanderen.be www.vmm.be

Geef je mening en maak kans op prijzen

Het onderzoeksbureau IPSOS voert momenteel een klantenbevraging uit in opdracht van de VMM. We willen een beter beeld krijgen over hoe we jou kunnen informeren, hoe je ons volgt en welke info je zoekt. Die informatie gaan we gebruiken om onze communicatiekanalen en website verder te verbeteren.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Sectoren / Landbouw / Waterverbruik landbouw / Procentueel aandeel van de deelsectoren in het waterverbruik door de landbouw (Vlaanderen, 2019)

Procentueel aandeel van de deelsectoren in het waterverbruik door de landbouw (Vlaanderen, 2019)

Deze grafiek geeft het procentueel aandeel van de deelsectoren in het waterverbruik door de landbouw in Vlaanderen en voor 2019.

De deelsectoren overige landbouw- en tuinbouwbedrijven bevatten gemengde landbouwbedrijven met zowel akkerbouw en/of tuinbouw en/of veeteeltactiviteiten.

Bron: Departement Landbouw & Visserij, AMS

Zoom

Cijfers in Excel

Embed link
<iframe border="0" width="100%" height="500" allowfullscreen="allowfullscreen" src="https://www.vmm.be/sectoren/landbouw/waterverbruik-landbouw/waterverbruik-deelsectoren-landbouw/embed></iframe>

vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.