Vlaanderen.be www.vmm.be

Geef je mening en maak kans op prijzen

Het onderzoeksbureau IPSOS voert momenteel een klantenbevraging uit in opdracht van de VMM. We willen een beter beeld krijgen over hoe we jou kunnen informeren, hoe je ons volgt en welke info je zoekt. Die informatie gaan we gebruiken om onze communicatiekanalen en website verder te verbeteren.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Publicaties / WaterRegulator - Activiteitenverslag 2021 / WaterRegulator activiteitenverslag 2021

WaterRegulator activiteitenverslag 2021

Uitgave 27-06-2022Ontdek de belangrijkste activiteiten van de WaterRegulator in 2021.
Cover Activiteitenverslag WaterRegulator 2021

De WaterRegulator, sub-entiteit van de VMM, voert de opdrachten uit die hem toegewezen zijn in het waterwetboek. Rekening houdend met de beschikbare middelen ligt de focus op de tariefregulering van de drinkwatercomponent, prestatie- en efficiëntievergelijking van de watermaatschappijen en onderzoek om onderbouwd te adviseren over economische aspecten van de drinkwatervoorziening in Vlaanderen.

Het activiteitenverslag van de WaterRegulator in 2021 kan je ook nalezen in deze online webrubriek. Dit document is een weerslag van deze webrubriek met een samenvatting van de achterliggende documenten.


vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.