Vlaanderen.be www.vmm.be

Geef je mening en maak kans op prijzen

Het onderzoeksbureau IPSOS voert momenteel een klantenbevraging uit in opdracht van de VMM. We willen een beter beeld krijgen over hoe we jou kunnen informeren, hoe je ons volgt en welke info je zoekt. Die informatie gaan we gebruiken om onze communicatiekanalen en website verder te verbeteren.

Lees meer…
Je bent hier: Home / Publicaties / Literatuurstudie naar de reële emissies van houtverbranding

Literatuurstudie naar de reële emissies van houtverbranding

Uitgave 23-01-2018Dit is de managementsamenvatting van de literatuurstudie. De studie geeft een overzicht van de effectieve uitstoot door huishoudelijke houtverbranding en de relatie met de theoretische uitstoot gemeten in labo omgeving. Verder worden ook technologieën in kaart gebracht die de uitstoot van houtverbranding mogelijk kunnen reduceren.

Deze Nederlandstalige managementsamenvatting is een onderdeel van de Engelstalige literatuurstudie 'Literature review of emissions of modern wood combustion devices and emissions reducing technologies, under real-life conditions'.


vmm.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Elke dag opnieuw werkt de Vlaamse Milieumaatschappij aan het milieu van morgen. Water, lucht en klimaat(adaptatie) zijn onze kerntaken.